SORTEIG Et convidem al concert d'Obeses «amb so de cobla»

NacióDigital sorteja una entrada doble per al recital del grup d'Arnau Tordera i la Cobla Jove de Berga al Teatre-Auditori de Sant Cugat

Un concert dels Obeses
Un concert dels Obeses | Adrià Costa
NacióDigital
22 de gener del 2020
Obeses, la Cobla Berga Jove i el Cor d’Obeses sumen forces en un projecte conjunt revolucionari, tant per a l’esfera contemporània com per  a la tradicional. Com pot arribar a sonar la formació tradicional catalana interpretant repertori de música moderna? Com pot sonar el repertori tradicional català interpretat per una banda moderna? Aquesta aposta per acostar universos allunyats aportarà llum sobre aquestes qüestions.

NacióDigital sorteja una entrada doble per al concert d'Obeses amb so de cobla del proper dissabte 1 de febrer a les 21.00 al Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès (entrades a la venda en aquest enllaç).

Per participar en el sorteig només cal omplir el següent formulari:


 

 

Bases del sorteig

- Els guanyadors obtindran una entrada doble per al concert d'Obeses amb la Cobla Jove Berga i el Cor Obeses del dissabte 1 de febrer al Teatre-Auditori de Sant Cugat.

- El termini per participar al sorteig es tancarà el dilluns 27 de gener a les 23.59.

- Un cop fet el sorteig, NacióDigital contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Només es pot participar al sorteig una vegada.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu [email protected].

- Per participar al sorteig cal acceptar la política de privacitat de NacióDigital. També es pot optar a rebre els diversos butlletins de NacióDigital marcant la casella corresponent.