L'edRa posa en marxa el 33è Concurs de Màscares

Les propostes s'ha de lliurar a la consergeria de l'Escardívol abans del 14 de febrer

La màscara guanyadora del concurs de carnaval 2019
La màscara guanyadora del concurs de carnaval 2019 | Ajuntament de Rubí
Redacció
24 de gener del 2020
L'associació d'alumnes i exalumnes de l'escola edRa organitza el tradicional Concurs de Màscares, coincidint amb la celebració de Carnaval, que enguany arriba a la seva 33a edició.

El certamen contempla tres categories en funció de l'edat dels participants: categoria A (de 4 a 9 anys), categoria B (de 10 a 15 anys) i categoria C (de 16 anys en endavant). A la categoria A, tots els infants que participin en el concurs rebran un premi sorpresa; a la categoria B, la persona guanyadora del primer premi, rebrà material artístic per un valor de 70 euros, mentre que l'accèssit serà reconegut amb material valorat en 30 euros; i a la categoria C, el primer premi rebrà 100 euros en material artístic i un taller a escollir durant un trimestre, mentre que la persona guardonada en segona posició rebrà 75 euros.

Totes aquelles persones que vulguin participar només podran lliurar una única obra original i ho podran fer entre el dilluns 10 i el divendres 14 de febrer a la consergeria de l'Escardívol entre les 9 del matí i les 21 h de la nit. Les bases completes i la butlleta d'inscripció estan publicades al web de l'escola

El veredicte es farà públic el dia de Dijous Gras, que enguany és el dia 20 de febrer, a les 19.30 h a la sala d'exposicions de l'escola edRa. Les obres presentades al concurs s'exposaran en aquest mateix espai del 20 de febrer al 12 de març.