VÍDEO Milers de rubinencs surten al carrer per seguir la Rua dels Tres Tombs

Aquesta activitat ha posat punt final a la celebració d'enguany de la Festa Major d'Hivern de Sant Antoni Abat

La rua, al seu pas pel carrer Cervantes
La rua, al seu pas pel carrer Cervantes | Localpres
Redacció
27 de gener del 2020
Actualitzat a la 13:23h

Aquest cap de setmana la ciutat de Rubí ha acollit la tan esperada Festa Major d'Hivern de Sant Antoni Abat, que enguany ha arribat a la seva 161a edició. 

Els actes van començar el divendres 24 de gener amb la celebració de l'eucaristia en honor de Sant Antoni Abat i van continuar dissabte amb la tradicional Plantada de la bandera a l'Ajuntament, la cercavila i el Ball de Societat. Però com sempre, l'activitat que ha posat el punt final a aquesta celebració ha estat la rua dels Tres Tombs. Un any més, milers de rubinencs i rubinenques han sortit al carrer per gaudir d'aquesta tradició que recupera els elements de la pagesia d'antany i en la que hi participen més de 200 egües, cavalls i mules.

El recorregut també ha comptat amb la participació dels davanters d’honor, l’Associació Musical Ciutat de les Roses, l’Agrupació Musical de Sant Feliu, la Banda de Cornetes i Tambors de Can Ros de Cabrera, la Banda Triangle de Sants i la Banda Verge de la Misericòrdia de Reus.

Davant la incidència de la festa de l'any passat, en què va bolcar un carro, el president de la Societat de Sant Antoni Abat, Manel Bamala, ha explicat que enguany s'ha comptat amb el suport d'una veterinària i que sortosament no s'ha produït cap accident.