Núria Julià dedica el seu desè llibre a les dones de Rubí

La presentació de "Mujeres de Rubí. Premios Santa Águeda" tindrà lloc el 8 de febrer a les 19 h a l'auditori de la Biblioteca

Redacció
28 de gener del 2020
Actualitzat a les 12:13h
Mujeres de Rubí. Premios Santa Águeda és el desè llibre de la rubinenca Núria Julià, protagonitzat per prop d'un centenar de dones del municipi. Es tracta d'un llibre que recull la història del Centro Aragonés, reconeix els 16 anys de treball d'aquesta entitat i explica el naixement del premi Santa Águeda. 

De fet, l'autora rubinenca va rebre aquest premi l'any 2018, un reconeixement que atorga el Centro Aragonés amb l'objectiu de premiar la trajectòria de dones rubinenques en l'àmbit social, econòmic, comunicatiu, cultural i esportiu. Així doncs, el darrer llibre de Julià també vol donar visibilitat a la trajectòria vital de cadascuna de les dones premiades amb aquest guardó en darrers quinze anys, dones que han deixat petjada a la ciutat.

El llibre està patrocinat per la Fundació del Museu Etnogràfic Vallhonrat, Finques Vallhonrat, Finques Colomer, Finques Capmany, Campos Estela i Ambes Advocats.

Núria Julià presentarà Mujeres de Rubí. Premios Santa Águeda el dissabte 8 de febrer a les 19 hores a l'auditori de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler. 
 

L'any 2018, Núria Julià va rebre el Premi Santa Águeda Foto: Localpres