schola

La Schola torna a denunciar públicament «l'oblit absolut» en què es troben

Diuen estar "farts de projectes en paper que no es concreten en accions"

per RubiTV.cat, 31 de gener de 2020 a les 10:00 |
Goteres i bassals, unes de les problemàtiques del centre escolar | AMPA de la Schola
Aquesta informació es va publicar originalment el 31 de gener de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'AMPA de la Schola porta mesos denunciant una manca de manteniment al seu equipament, que comporta molts problemes en especial quan fa mal temps i plou. RubiTV.cat va visitar les instal·lacions de l'escola fa poc menys d'un any, i el president i el secretari de l'Associació van explicar totes les demandes que feien a l'Ajuntament perquè posés al dia un edifici centenari com és el seu i podessin continuar impartint les classes amb normalitat.Doncs bé, un any després, i amb l'episodi de pluges de la setmana passada, l'escola ha tornat a patir incidències, amb la qual cosa se'ls va dir que la Brigada Municipal hi aniria per resoldre-ho i revisar el mal estat de l'equipament. "Doncs dilluns no es va presentar ningú a l'escola", explica l'AMPA a través del seu Twitter, i afegeix que "després de les queixes de la directora, el dimecres "es va presentar un home d'una empresa externa que va fer les mínimes reparacions, ja que per d'altres no tenia permís", diuen. "De la Brigada i el seu responsable, ni rastre".
 

L'AMPA creu que aquest és el darrer exemple "de l'oblit absolut en què estem", i asseguren estar "farts de reunions plenes de promeses que s'incompleixen sistemàticament" i de "pedaços sobre pedaços en tots i cadascun dels problemes de manteniment que pateix el centre, de patir la falta de planificació i previsió del servei competent i de projectes que no es concreten en accions".

Durant el mes de desembre, membres de l'AMPA van explicar a RubiTV.cat que encara no havien rebut cap notícia sobre l'acord aprovat el mes de maig per modernitzar i millorar l'edifici, tot i que l'Ajuntament es va comprometre, dies després, a resoldre els problemes de les filtracions, i va recordar que era necessari que la Generalitat "faci la reforma integral de l'edifici".

Una reforma que, a priori, no sembla que estigui prevista per aquest any, ja que no està inclosa en els gairebé 1,2 milions d'euros que la Generalitat destinarà a Rubí l'any 2020, segons els Pressupostos que s'han d'aprovar en uns mesos.

 

Participació