FORMACIÓ

El Consell Comarcal formarà 25 dones en situació d’atur per incorporar-les al sector industrial

Es poden presentar dones de qualsevol municipi de la comarca del Vallès Occidental

per RubiTV.cat, 9 de febrer de 2020 a les 18:00 |
Una operària plega la roba en una de les capses en una de les cadenes de distribució del centre logístic de Mango | ACN / Edu Batlles
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de febrer de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consell Comarcal ha engegat el programa Dona i ocupació de qualitat a la indústria, una iniciativa per a dones de la comarca en situació d’atur que estiguin en procés de recerca de feina en el sector industrial. Es tracta de la quarta edició d'aquest projecte i es vol preparar les dones per l’accés a la indústria i fomentar la igualtat de gènere i la qualitat de l’ocupació en aquest sector.

En aquest sentit, s’utilitzen metodologies innovadores que permetin la integració i la permanència de les dones en aquest sector, fent front a factors de discriminació i precarietat del mercat de treball. 


Així doncs, un total de 25 dones, que poden provenir de qualsevol municipi de la comarca del Vallès Occidental, podran optar a aquesta formació gratuïtament. El procés de selecció ja s'està duent a terme però totes aquelles persones que estiguin interessades a participar han d'escriure un correu electrònic al Consell Comarcal ([email protected]) o bé trucar al número de telèfon 937273534, extensió 301.

Totes les accions del projecte Dona i ocupació de qualitat a la indústria es realitzaran al llarg del 2020 i finalitzaran el 31 de desembre. La iniciativa es desenvolupa en el marc del Programa de Projectes Innovadors i Experimentals 2019 del Servei Públic d’Ocupació i és finançat pel SOC, la Generalitat de Catalunya, el Ministerio de Trabajo i la Diputació de Barcelona en el marc de la Xarxa de Governs Locals. 

 

Participació