El Consell Comarcal formarà 25 dones en situació d’atur per incorporar-les al sector industrial

Es poden presentar dones de qualsevol municipi de la comarca del Vallès Occidental

Una operària plega la roba en una de les capses en una de les cadenes de distribució del centre logístic de Mango
Una operària plega la roba en una de les capses en una de les cadenes de distribució del centre logístic de Mango | ACN / Edu Batlles
Redacció
09 de febrer del 2020
El Consell Comarcal ha engegat el programa Dona i ocupació de qualitat a la indústria, una iniciativa per a dones de la comarca en situació d’atur que estiguin en procés de recerca de feina en el sector industrial. Es tracta de la quarta edició d'aquest projecte i es vol preparar les dones per l’accés a la indústria i fomentar la igualtat de gènere i la qualitat de l’ocupació en aquest sector.

En aquest sentit, s’utilitzen metodologies innovadores que permetin la integració i la permanència de les dones en aquest sector, fent front a factors de discriminació i precarietat del mercat de treball. 

Així doncs, un total de 25 dones, que poden provenir de qualsevol municipi de la comarca del Vallès Occidental, podran optar a aquesta formació gratuïtament. El procés de selecció ja s'està duent a terme però totes aquelles persones que estiguin interessades a participar han d'escriure un correu electrònic al Consell Comarcal ([email protected]) o bé trucar al número de telèfon 937273534, extensió 301.

Totes les accions del projecte Dona i ocupació de qualitat a la indústria es realitzaran al llarg del 2020 i finalitzaran el 31 de desembre. La iniciativa es desenvolupa en el marc del Programa de Projectes Innovadors i Experimentals 2019 del Servei Públic d’Ocupació i és finançat pel SOC, la Generalitat de Catalunya, el Ministerio de Trabajo i la Diputació de Barcelona en el marc de la Xarxa de Governs Locals.