SORTEIG de dues invitacions dobles per veure «Ratitos de viaje en taxi»

La companyia de teatre El Desván porta la seva darrera obra a La Sala el dissabte 15 a les 21 h i el diumenge 16 a les 18.30 h

Una de les obres de teatre de la companyia El Desván
Una de les obres de teatre de la companyia El Desván | El Desván
Redacció
10 de febrer del 2020
Actualitzat a les 18:09h
Aquest cap de setmana el Teatre Municipal La Sala acollirà l'espectacle Ratitos de viaje en taxi, de la companyia de teatre El Desván. Les representacions seran el dissabte 15 a les 21 h i el diumenge 16 a les 18.30 h, dins de la Temporada de Teatre i Dansa amateur de Rubí.

RubiTV.cat sorteja dues invitacions dobles per anar a veure l'espectacle entre els seus lectors i seguidors a les xarxes socials.

A Ratitos de viatge en taxi es donen cita als personatges més variats, amb els seus problemes i les seves manies. Entre carrera i carrera, els participatius taxistes van observant a través del retrovisor les cares dels seus passatgers i escoltant fragments de converses que a vegades els obliguen a ser còmplices de les històries més absurdes. En aquests trajectes pujaran al taxi el prepotent executiu i la seva sacrificada secretària, les facecioses prostitutes, un aturat molt peculiar, una parella en tràmits de separació i custòdia, mare i filla en plenes compres nadalenques i una advocada amb molta feina.

Les entrades tenen un preu de 6 €

Com pots participar en el sorteig?

El sorteig es farà a través de les xarxes socials i WhatsApp.

Per optar al premi, has de compartir la notícia i enllaç d'aquesta notícia amb els teus seguidors. L'únic requisit és que també siguis seguidor de la pàgina de Rubitv.cat a Twitter i Facebook. Si ets subscriptor del nostre canal de WhatsApp has d'enviar la paraula 'TAXI' i el teu nom i cognoms al nostre Whatsapp (649.015.889). Si encara no ets subscriptor, dóna't d'alta per entrar al sorteig.

Termini de participació i comunicació del nom dels guanyadors

El termini per participar en aquest concurs finalitzarà el pròxim divendres, 14 de febrer, a les 10 h i si el guanyador o guanyadora has estat tu, t'ho comunicarem pel mateix canal pel qual has participat en el sorteig.