Ja hi ha dos autocars plens per anar de Rubí a Perpinyà a veure Puigdemont

La Plataforma 1 d'Octubre de Rubí ha organitzat autocars per assistir a l'esdeveniment del pròxim 29 de febrer i encara queden places en un tercer autocar

Clara Ponsatí, Carles Puigdemont i Toni Comín a les portes de l'Eurocambra
Clara Ponsatí, Carles Puigdemont i Toni Comín a les portes de l'Eurocambra | ACN
Redacció
11 de febrer del 2020
Actualitzat el 12 de febrer a les 9:16h
El pròxim 29 de febrer, Perpinyà acollirà l'acte del Consell per la República amb el president Carles Puigdemont i els dos eurodiputats Toni Comín i Clara Ponsatí. Ubicat a l'exterior del recinte firal de Parc de les Exposicions, l'acte està previst que aplegui a unes 50.000 persones.

Per aquest motiu, la Plataforma 1 d'Octubre de Rubí ha organitzat una sortida amb autocars des de Rubí per assistir a l'esdeveniment previst a la Catalunya Nord. Fins al moment, ja hi ha dos autocars plens, però aquelles persones que estiguin interessades encara poden comprar els tiquets per anar amb el tercer autocar. 

Aquell dia sortiran autocars des de 17 poblacions del Vallès Occidental i l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha confirmat que ja hi ha al voltant de 50 autocars plens que viatjaran des de la comarca fins a la Cataluna Nord. 

La sortida des de Rubí serà el mateix dia a les 8 h a l'Escardívol. Els tiquets es poden comprar a la botiga Viatges Franquesa del passeig Francesc Macià, número 63, per un preu de 15 euros.