«Vaig tenir un somni», la darrera mostra de Mujeres Creativas del Vallès

18 obres pictòriques, 8 il·lustracions i 13 obres gràfiques estan exposades a l'Espai Expositiu Aula Cultural de Rubí

Les integrants de Mujeres Creativas del Vallès amb l'alcaldessa i regidors, durant la inauguració
Les integrants de Mujeres Creativas del Vallès amb l'alcaldessa i regidors, durant la inauguració | Localpres
Redacció
14 de febrer del 2020
Actualitzat el 17 de febrer a les 12:19h
L’entitat Mujeres Creativas del Vallès ha inaugurat aquest dijous la mostra Vaig tenir un somni a l’Espai Expositiu Aula Cultural. L’exposició consta de 18 obres pictòriques, 8 il·lustracions i 13 obres gràfiques diverses realitzades per 25 sòcies de l’entitat. A través d’aquest material artístic, les autores destapen la part més íntima de la dona: els seus sentiments, desitjos, nostàlgies i esperances, però també els seus malsons.

L'acte d'inauguració ha comptat amb la lectura de diversos textos escrits per algunes de les artistes, tots ells amb els seus somnis i anhels com a protagonistes.

Maria Roman, per exemple, ha llegit el relat Volver a vivir, en què ha parlat del trasplantament de fetge que va patir el seu fill. L’escriptora Montse Clemente, amb Sueños, el poder del sentir en tu día a día. Desarrollar nuestros dones, s’ha referit al fet que aconseguir el que et proposes està a l'abast de tots. Per la seva banda, Isabel de Miguel, presidenta de l’entitat, ha posat veu al poema Dale vida a los sueños, de Mario Benedetti, mentre Eva Avellàn traduïa el text en llenguatge de signes. La jove Ahlam Barrouhou ha escrit per a l’ocasió Si sueñas eres libre i Virginia Rizzo ha volgut compartir Santiago, carta a una hija, la missiva que va escriure el seu fill d’adolescent, ara mort, imaginant que era adult i que l’adreçava a la seva futura filla. I, per últim, Carmen Moreno ha llegit Vaig tenir un somni, una reflexió sobre la vida, poema que dona nom al títol de l'exposició.

A l'acte han assistit l'alcaldessa de Rubí, Ana Martía Martínez, el regidor de Promoció i Dinamització Cultural, Moisés Rodríguez, i la regidora d’Igualtat, Yolanda Ferrer.

La mostra es podrà visitar a l’Espai Expositiu Aula Cultural fins al 14 de març.