La 1a edició del Concurs «Palomitas» se suma als Premis Arkam, també per reconèixer els millors treballs audiovisuals

"Palomitas" és un concurs express per a realitzar un curtmetratge en 72 hores durant el mes de març

«Clandestí» va guanyar la primera edició dels Premis ARKAM
«Clandestí» va guanyar la primera edició dels Premis ARKAM | Carla Serra
Redacció
14 de febrer del 2020
Actualitzat el 25 de febrer a les 16:54h

Dies enrere vam anunciar la posada en marxa de la quarta edició dels Premis Arkam, una iniciativa de l'organització del Festival Infetst per reconèixer els millors treballs audiovisuals del Vallès Occidental i l'Oriental.

Aquests premis estan oberts a la participació de tothom, sense restricció d'edat, amb qualsevol obra de qualsevol gènere i format, que no superin els 20 minuts de durada (si duren més, s'exhibiran només els primers 20 minuts).

Però a banda d'aquests premis, l'organització, amb la col·laboració de l'escola edRa de Rubí, ha impulsat un nou concurs de curtmetratges sota el títol Palomitas. Es tracta d'un concurs express per a realitzar un curtmetratge en 72 hores durant el mes de març. El punt de partida serà la diversitat sexual i de gènere, la mateixa temàtica que la cinquena edició de l'exposició col·lectiva de l'escola d'art i disseny. De totes maneres, les bases del concurs no es faran públiques fins el 15 de març.

Recordem que les obres que es vulguin presentar als Premis Arkam es poden lliurar fins el dia 1 de març, han d'estar realitzades abans de l'1 de gener de 2018, i han de ser en l'idioma original. En cas que l'original no sigui en castellà o català, haurà d'incloure subtítols en qualsevol de les dues llengües.

El jurat concedirà el premi a Millor projecte del Vallès 2020, dotat amb 150€, i en cas que el projecte entri dins la temàtica del Festival Infest (freak, fantàstic o de terror) tindrà accés directe a la selecció final.

El premi s'entregarà el proper 28 de març a La Sala, després del visionat de tots els projectes audiovisuals concursants. Les bases dels Premis, així com el full d'inscripció, es poden consultar a la pàgina web de l'Infest.

El guanyador de la primera edició va ser el curtmetratge Clandestí, dels santcugatencs Joan Ramon Armadàs i Ivan Mulero.