EXPOSICIÓ

Lectors, al tren! acull una mostra de les mirades de la Carme Llop plasmades en els seus quadres

La inauguració tindrà lloc dissabte 22 de febrer a les 18.30 h amb unes peces de violí del mestre Tobias Gossmann

per RubiTV.cat, 18 de febrer de 2020 a les 19:00 |
Les pintures de Carme Llop estan marcades per paisatges i natures | Carme Llop
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de febrer de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La llibreria Lectors, al tren! ha vestit les seves parets amb les pintures de Carme Llop, una col·lecció de quadres motivats per la fascinació de la pintora per la llum, les ombres i el color dels entorns naturals. Les obres de Llop són fruit de l’observació i del treball del color, les intensitats, els matisos i els volums a través dels quals expressa sensacions, emocions i idees.

"El paisatge no existeix sense uns ulls que hi posin una mirada que hi dona sempre un caràcter personal i únic, a l’hora que permet compartir-la amb el diàleg. Les mirades de la Carme Llop, plasmades en els seus quadres, ens porten per paisatges i natures amb acords de repòs, solitud i serenitat".


La inauguració de la mostra, sota el titol Llums efímers, serà el proper dissabte, 22 de febrer, a les 18.30 h, i comptarà amb l'acompanyament d'unes peces de violí a càrrec del mestre aleman Tobias Gossmann, concertino i director d'orquestra. 

 

Participació