Dijous Gras es donarà a conèixer el veredicte del 33è Concurs de Màscares

L'acte tindrà lloc a les 19.30 h a la sala d'exposicions de l'escola edRa, on també estaran exposades totes les obres presentades al concurs

Màscara de Carlos Tendero, guanyadora del 32è concurs de l'edRa
Màscara de Carlos Tendero, guanyadora del 32è concurs de l'edRa | Ajuntament de Rubí
Redacció
19 de febrer del 2020
Al llarg de la setmana passada, totes aquelles persones que han volgut han pogut presentar les seves obres per participar en el Concurs de Màscares de Carnaval organitzat per l'associació d'alumnes i exalumnes de l'escola edRa, que enguany ha arribat a la seva 33a edició.

El veredicte del concurs es farà públic, demà, dijous 20 de febrer, coincidint amb la celebració del dia de Dijous Gras, a les 19.30 h a la sala d'exposicions de l'escola edRa. A més, totes les obres presentades estaran exposades en aquest mateix espai fins al 12 de març.

El certamen contempla tres categories en funció de l'edat dels participants: categoria A, de 4 a 9 anys; categoria B, de 10 a 15 anys; i categoria C, de 16 anys en endavant. A la categoria A, tots els infants que han participat en el concurs rebran un premi sorpresa; a la categoria B, la persona guanyadora del primer premi, rebrà material artístic per un valor de 70 euros, mentre que l'accèssit serà reconegut amb material valorat en 30 euros; i a la categoria C, el primer premiat rebrà 100 euros en material artístic i un taller a escollir durant un trimestre, mentre que la persona guardonada en segona posició rebrà 75 euros.