PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS

L'Ajuntament comença a instal·lar els bancs proposats pels infants als pressupostos participatius de 2018

Aqueta acció se suma als lemes cívics a passos de vianants que també va proposar el Consell d'Infants i Adolescents fa dos anys

per RubiTV.cat, 20 de febrer de 2020 a les 18:00 |
Els treballs per instal·lar els bancs ja han començat | Ajuntament de Rubí
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de febrer de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els infants i joves de Rubí, mitjançant el Consell d'Infants i Adolescents, van decidir destinar els 50.000 euros dels Pressupostos Participatius Infantils i Juvenils de l'any 2018 a dues accions: pintar lemes cívics a 29 passos de vianants de la ciutat (que es va dur a terme el mes anterior) i la instal·lació de bancs enfrontats i propers entre ells, per facilitar la relació i la comunicació entre les persones que s'hi asseguin.

Així doncs, l'Ajuntament de Rubí ha començat ara a instal·lar una dotzena de bancs repartits entre la plaça d’Antonio Machado, la plaça de Miquel Gomita, el parc del carrer de Sant Joan, el parc de la Pau i la Natura i el que està ubicat davant l’escola Ribo Rubeo. Es preveu que a mitjans de la setmana vinent tots els bancs ja estiguin disponibles.


Pel que fa als Pressupostos Participatius Infantils i Juvenils del 2020 estan en procés de presentació de propostes. La setmana vinent, el Consell dels Infants celebrarà la darrera sessió relacionada amb aquest procés.

Les propostes que triïn se sumaran a les cinc propostes més votades per la ciutadania: la creació d'una Xarxa Social per a les Famílies de Rubí amb Diversitat Funcional; la incorporació de més arbrat al parc Rivo Rubeo, davant l'escola Rivo Rubeo; millorar els jocs infantils i esportius i les zones verdes del parc de Ca n'Alzamora; fer una prova pilot per lluitar contra el mosquit tigre; i millorar els equips de l'Escola Municipal de Música. 

 

Participació