VÍDEO Així és la nova bèstia de foc dels Diables de Rubí

Es tracta d'un senglar, igual que el Pilós, i es va encendre per primera vegada durant la tarda de celebració del Carnaval

Redacció
24 de febrer del 2020
Actualitzat a les 11:40h
Els Diables de Rubí estrenen la seva nova bèstia de foc
Els Diables de Rubí estrenen la seva nova bèstia de foc | Diables de Rubí


La multitudinària Rua de Carnaval d'aquest dissabte a Rubí ha servit perquè la Colla de Diables de Rubí, entitat que enguany celebra 25 anys d'existència, presenti en societat la seva nova bèstia de foc. Es tracta d'un senglar, igual que el Pilós, la seva bèstia de foc tradicional, i que ara per ara encara no té nom de manera oficial. Tots dos participaran en les activitats de la colla, és a dir, que un no substituirà l'altre.

Els Diables de Rubí el van mostrar ahir durant la Rua, i en acabat va fer un petit raval de foc pel carrer de Can Xercavins i fins la plaça de Salvador Allende, on va demostrar a tots els assistents l'espectacularitat de la seva encesa, d'onze punts de foc diferents.

La bèstia ha estat creada per l'artista de Vilafranca del Penedès Dolors Sans, una "escultora de la festa" que ha creat més de 300 elements d'imatgeria festiva, entre bestiari de foc i protocol, gegants i capgrossos.