1 de 10
audiovisual

Darrera setmana per presentar treballs Premis Arkam

L'Infest organitza aquests premis per reconèixer els millors treballs del Vallès Occidental i Oriental

«Clandestí» va guanyar la primera edició dels Premis ARKAM | Carla Serra
per Redacció, 24 de febrer de 2020 a les 12:00 |

L'organització del Festival Infest, que enguany arriba a la quarta edició, ha posat en marxa una nova iniciativa per reconèixer els millors treballs audiovisuals del Vallès Occidental i l'Oriental, els Premis Arkam. El guanyador de la primera edició va ser el curtmetratge Clandestí, dels santcugatencs Joan Ramon Armadàs i Ivan Mulero.

Aquests premis, que porten el nom de l'entitat que s'encarrega de l'organització del Festival Infest, estan oberts a la participació de tothom, sense restricció d'edat, amb qualsevol obra de qualsevol gènere i format, que no superin els 20 minuts de durada (si duren més, s'exhibiran només els primers 20 minuts).

Les obres, que es poden lliurar fins el dia 1 de març, han d'estar realitzades abans de l'1 de gener de 2018, i han de ser en l'idioma original. En cas que l'original no sigui en castellà o català, haurà d'incloure subtítols en qualsevol de les dues llengües.


El jurat concedirà el premi a Millor projecte del Vallès 2020, dotat amb 150€, i en cas que el projecte entri dins la temàtica del Festival Infest (freak, fantàstic o de terror) tindrà accés directe a la selecció final.

El premi s'entregarà el proper 28 de març a La Sala, després del visionat de tots els projectes audiovisuals concursants. Les bases dels Premis, així com el full d'inscripció, es poden consultar a la pàgina web de l'Infest.

Recordem que a banda d'aquests premis, l'organització, amb la col·laboració de l'escola edRa de Rubí, ha impulsat un nou concurs de curtmetratges sota el títol Palomitas. Es tracta d'un concurs express per a realitzar un curtmetratge en 72 hores durant el mes de març. El punt de partida serà la diversitat sexual i de gènere, la mateixa temàtica que la cinquena edició de l'exposició col·lectiva de l'escola d'art i disseny. De totes maneres, les bases del concurs no es faran públiques fins el 15 de març.

 

Participació