1 de 10
petanca

Una tripleta de la UP Les Torres Rubí, quarta al Campionat de Catalunya

A falta de confirmació oficial, els jugadors rubinencs disputaran el Campionat d'Espanya a Pontevedra

per RubiTV.cat, 27 de febrer de 2020 a les 14:00 |
Aquest article es va publicar originalment el 27 de febrer de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Nova alegria per als jugadors de la UP Les Torres Rubí, que continuen aconseguint bons resultats en competicions nacionals. El cap de setmana passat, la UP Les Torres Rubí va participar amb tres tripletes a les finals del Campionat de Catalunya que es va disputar a les instal·lacions de La Magòria. Dues tripletes participaven en primera categoria, i una, en segona.

Una de les tripletes de primera categoria, formada per José Manuel Ruiz, Alberto Giménez, Óscar Marchs i Jordi Vicente van finalitzar en quart lloc la seva participació, aconseguint el passi a semifinals després de superar el Castelldefels i El Prat; però perdent-la després davant del Gran Via de l'Hospitalet, i perdent també el partit de consolació davant del Sant Pol.


Malgrat aquest resultat, i a manca de confirmació oficial, els rubinencs podran disputar el Campionat d'Espanya que tindrà lloc properament a Nigran (Pontevedra).

Pel què fa a les altres tripletes, la formada per Josele Delgado, Ignacio Egea i Sergio García, de primera categoria, no va passar el tall del matí, perdent davant del Sant Pol i el Gran Via; la mateixa sort que la de segona categoria, formada per Christian Haro, Joan Parra i Sergi Valverde.

 

 

Participació