moviment per unes pensions dignes de rubí

Els pensionistes celebren els seus dos anys de lluita a Rubí

Les activitats arrenquen avui amb una conferència sobre el present i el futur de les pensions

per RubiTV.cat, 2 de març de 2020 a les 09:00 |
El Moviment per unes Pensions Dignes de Rubí celebra els seus dos anys de lluita | Carla Serra
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquesta setmana, el Moviment per unes Pensions dignes, celebra els seus dos anys de lluita a la nostra ciutat, i ha organitzat algunes accions per tal de continuar amb el seu treball, a més de les habituals assemblees dels dimarts a les 10.30h i el seu suport en diverses lluites de Rubí, com la de la Plataforma Rubí Sense Abocadors o els treballadors de Continental.

El primer acte ha estat aquest dissabte, amb una calçotada al Centre Cívic de Can Fatjó, on conviden a participar-hi sota el lema Cómete con nosotros la reforma laboral y la de las pensiones. A les 11h, el Moviment per unes Pensions Dignes de Rubí va manifestar-se al costat dels treballadors de Continental.


Els actes continuaran aquesta tarda a l'auditori Vallhonrat, amb una conferència per valorar els dos anys de lluita a la ciutat, i també per debatre sobre el present i el futur de les pensions amb la intervenció de diversos representants sindicals.

Concretament hi assistiran Joan López Pi, Secretari General de CCOO Pensionistes del Vallès Occidental i Catalunya Central, Rafa Aguilera, de la Regió Metropolitana de Barcelona de la UGT i Roberto Raso, secretari d'acció social de la CGT de Rubí.


L'acte serà a les 18.30h a l'Auditori Vallhonrat.

El dimarts 3 de març, els pensionistes faran la seva assemblea setmanal a les 10.30h a la plaça de l'Ajuntament, on entre d'altres qüestions decidiran el seu posicionament sobre la vaga general convocada aquest diumenge, 8 de març, i de suport a la lluita feminista.

De cara al dia 5 de març, els pensionistes preparen una nova mobilització, que arrencarà a les 18h de la plaça de l'Ajuntament, en defensa d'unes pensions dignes.

Els actes de celebració finalitzaran el proper 13 de març amb un concert al local de la CGT.

 

Participació