Demanen 30 anys de presó per un home que convidava les víctimes a berenar o roba per abusar d'elles

Va abusar de com a mínim sis joves d'entre 12 i 14 anys a Rubí i a Sant Cugat

Redacció
02 de març del 2020
Actualitzat el 03 de març a les 10:48h
La Fiscalia ha demanat més de trenta anys de presó per a un septuagenari que captava les seves víctimes, totes elles noies menors d'edat, i les obsequiava amb petites quantitats de diners, roba o berenars en hamburgueseries, segons va informar el passat 26 de febrer el diari ABC. L'home s'hi acostava amb l'excusa de llegir-los el tarot o simplement mantenir una conversa, i aleshores els oferia alguna cosa a canvi de sexe.

L'home, que va utilitzar aquest modus operandi amb com a mínim sis nenes, d'entre 12 i 14 anys, feia tocaments a les seves víctimes i els demanava que el masturbessin.

Segons l'escrit d'acusació de la Fiscalia, al qual ha tingut accés ABC, l'home va actuar al parc de Ca n'Oriol de Rubí entre els anys 2012 i 2015, i també en diversos jardins de Sant Cugat del Vallès. El judici se celebrarà aquesta setmana a l'Audiència de Barcelona.

La Fiscalia l'acusa de diversos delictes sexuals i de corrupció de menors, pels quals demana més de trenta anys de presó, a més d'una indemnització per a les víctimes i que no es pugui acostar a elles.