Unes 4.000 persones es manifesten a Sabadell contra la presumpta agressió sexual múltiple

L'acte l'ha organitzat Justa Revolta i s'hi han sumat entitats i totes les formacions polítiques del consistori

Cartells a la concentració de Sabadell
Cartells a la concentració de Sabadell | Juanma Peláez
Albert Hernàndez / Albert Segura
04 de febrer del 2019
Sabadell ha respost amb contundència a la presumpta agressió sexual múltiple que s'ha produït aquest diumenge en una nau abandonada al barri de Can Feu. Unes 4.000 persones han omplert la plaça Sant Roc, segons ha informat la Policia Municipal, seguint la crida que Justa Revolta va fer ahir.
Rere la pancarta "Foc al patriarcat" s'han aplegat, membres de les entitats convocants i els regidors del govern municipal i del ple. Els missatges de rebuig han estat molt presents, han ressonat crides com "si ens toquen a una, ens toquen a totes" i "cap agressió sense resposta". A més de diverses pancartes amb escrits: "Juntes som més fortes", "Digues No!" i "lluitar avui, per no veure't morir demà", entre moltes altres. 


Tot plegat, sota un color lila que ha posat color a la plaça Sant Roc. La regidora de Drets Civils i Gènere, Míriam Ferràndiz, ha recordat que el consistori s'ha personat com a acusació popular en el cas, així com ha mostrat "tot el suport" a la víctima, tant en "assessorament i acompanyament com en l’atenció necessària, des del Servei d’Informació i Atenció a les Dones". 

Ha garantit la feina des de l'Ajuntament "per treballar en polítiques que garanteixin que a la nostra ciutat ni el gènere, ni l’origen, ni l’edat, ni l’ètnia ni cap altre element personal sigui motiu de cap discriminació ni agressió".