1 de 10
eleccions municipals 2019

Els candidats a les Primàries de Rubí assistiran demà a l'acte nacional de presentació a Castelldefels

De moment hi ha set candidats que opten a liderar la llista rubinenca

Cartell de l'acte de Primàries Catalunya aquest dissabte a Castelldefels | Primàries Catalunya
per RubiTV.cat, 8 de febrer de 2019 a les 14:31 |
Aquest dissabte, Primàries Catalunya celebra un gran acte per presentar els candidats de les primàries, que se celebraran pels volts del 23 de febrer.

L'acte serà a les 12h al Teatre Plaza de Castelldefels, i comptarà amb la presència de candidats de diversos municipis, entre els quals hi haurà els candidats que es presentaran a les primàries de Rubí.


Els ponents d'aquest acte seran Aamer Anwar, rector de la Universitat de Glasgow i advocat de l'exconsellera Clara Ponsatí; Anna Arqué, portaveu de Primàries Catalunya i de la International Comission of European Citizens als Països Catalans; Jordi Graupera, alcaldable de Primàries Barcelona, i Josep Manel Ximenis, coordinador de Primàries Catalunya. També hi haurà la participació especial de l'actor Sergi Mateu.

A l'acte intervindran també els equips i alcaldables de les primàries de Terrassa, Sant Just Desvern i L'Hospitalet de Llobregat, que van realitzar les seves votacions el passat 2 de febrer.
El termini per presentar-se a les primàries a Rubí finalitzarà el 12 de febrer

El passat 25 de gener es va celebrar un acte per explicar l'estat de les Primàries Republicanes a Rubí, així com per aprovar el reglament i constituir el comitè electoral.

A dia d'avui, ja son set els candidats que opten a liderar la llista de Primàries que es configurarà a Rubí. Es tracta de Maria Cristina Alvarez Degregori, Josefa Bonet Casañas, Jordi Joan Garcia Valls, Lluís Roset Vila, Miquel Rubio Serra, Imma Tamame Sanantonio i Albert Torra Juanola.

Els seus currículums i trajectòria es poden consultar a la web de Primàries Catalunya.

Encara podria haver-hi més candidats a les Primàries Rubí, ja que es poden presentar candidatures fins el proper 12 de febrer, a les 23.59h. Així mateix, continua oberta la inscripció per electors.

 

Participació