La Festa Major de Rubí serà entre el dijous 25 i el dilluns 29 de juny

Les entitats que vulguin proposar activitats per realitzar aquest any ho poden fer fins el 6 d'abril

Redacció
10 de març del 2020
La Festa Major de Rubí 2020 durarà cinc dies: començarà el dijous, 25 de juny, i acabarà el dilluns, 29 de juny, dia de Sant Pere i festiu local. Per aquest motiu hi haurà dues "nits golfes": la de dissabte, com ja és tradicional, i la de diumenge, ja que dilluns és un dels festius locals de Rubí.

Fins el dia 6 d'abril, totes aquelles entitats i col·lectius locals que tinguin previst organitzar activitats en el marc de la Festa Major ho han de sol·licitar a l'Ajuntament, mitjançant un formulari que rebran per correu electrònic i que es farà públic també a la Seu Electrònica. El tràmit, que és obligatori, facilitarà que el Consistori coordinar la Festa Major tant pel què fa a la distribució d'espais com als horaris i necessitats tècniques; i també fer-ne una publicitat adequada.

És per això que l'Ajuntament demana que les entitats i col·lectius que vulguin participar a la Festa Major omplin el formulari que se'ls proporcionarà amb el màxim detall possible, i que hi adjuntin explicacions extenses sobre les activitats, plànols, recorreguts... per tal que el Servei de Promoció i Dinamització Cultural pugui encabir-ho tot a la programació i solucionar possibles incompatibilitats o contratemps.

Un cop emplenada, la sol·licitud l’han de presentar al Registre General de l’Ajuntament de Rubí, a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC).