coronavirus

L'esplai Eixam organitza una xarxa de voluntaris per a col·lectius vulnerables al coronavirus

Diverses persones s'ofereixen, a través de les xarxes socials, a fer cangurs o compres

per RubiTV.cat, 14 de març de 2020 a les 14:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Davant la situació excepcional que s'està vivint aquests dies amb les afectacions per prevenir contagis de coronavirus, diversos ciutadans de Rubí, especialment joves i universitaris, s'han posat a disposició d'aquelles persones que necessitin alguna mena d'ajuda durant els dies que duri la recomanació de quedar-se a casa el màxim de temps possible.

L'esplai L'eixam ha engegat una campanya solidària per organitzar una xarxa de persones voluntàries per ajudar aquells col·lectius vulnerables i que no puguin desplaçar-se: fer la compra o treure a passejar les mascotes; fer companyia via xerrades telefòniques a persones que visquin soles, o ajudar-se a explicar i entendre la malaltia, també a fer de cangurs per a les persones que han de continuar treballant mentre els infants no van a l'escola.


Per tal de coordinar aquesta xarxa de voluntaris i oferir els seus serveis, l'esplai posa a disposició tres vies de contacte: el seu compte d'Instagram, el correu electrònic [email protected] i el whatsapp 687 393 676.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hola! Seguint indicacions, hem cancel·lat tota activitat els pròxims 15 dies de manera preventiva enfront el covid-19. Però, sent una entitat juvenil que treballa amb l'objectiu d'educar i transformar la societat, volem posar-nos a disposició degut a que l'excepcionalitat del context implica que la solidaritat ho sigui tot. La nostra proposta és que, si sou joves i esteu sanes, ens contacteu per a col·laborar amb la causa i que, si pertanyeu a un col·lectiu d'alt risc o teniu infants a càrrec i no teniu amb qui deixar-los, compteu amb nosaltres. Funcionarem mitjançant missatges directes d'instagram (@ceeixam), el mail ([email protected]) i un grup de whatsapp (contacteu amb el 683397676). La idea és organitzar-nos per zones entre les persones voluntàries que volgueu sumar-vos a la causa per evitar trasllats innecessaris. Podem: - Fer cangurs (que no guarderies on puguin coincidir diversos infants). - Anar a fer la compra. - Passejar mascotes. - Qualsevol tasca que es pugui realitzar seguint mesures preventives i pugui ajudar! Repetim, tot respectant totes les indicacions i mesures! Cuidem-nos i fem espais de cures! Atentament, Equip de monitores C. E. Eixam

Una publicación compartida de Centre d'Esplai l'Eixam (@ceeixam) el


 

Participació