Tot l’alumnat del «Fem Ocupació per a Joves» del Rubí Forma ha trobat feina

És el segon any consecutiu que s'aconsegueix la inserció del 100% de l'alumnat

per RubiTV.cat, 6 de febrer de 2019 a les 10:42 |
30 joves troben feina gràcies al programa «Fem Ocupació per a Joves» | RubiTV.cat
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de febrer de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Les 30 persones que han participat en l'actual convocatòria del programa Fem Ocupació per a Joves, que va començar el desembre de 2017, han aconseguit trobar feina.

Fem Ocupació per a Joves és un programa de l'Ajuntament de Rubí adreçat a persones d'entre 18 i 29 anys en situació d'atur, prioritàriament rubinenques i amb experiència laboral. Mitjançant aquest programa, s'identifiquen els llocs de treball que les empreses necessiten cobrir i s'ajusta la formació que s'ofereix a l'alumnat a les necessitat d'aquestes places vacants.L'orientació i acompanyament que reben les persones inscrites al Fem Ocupació és d'entre 90 i 150 hores, i les companyies que les contracten obtenen una subvenció equivalent al salari mínim interprofessional de l'any durant un màxim de sis mesos.

El regidor de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto, ha explicat que “és el segon any consecutiu que el desplegament a Rubí del Fem Ocupació per a Joves aconsegueix la inserció laboral del 100% de l’alumnat. El projecte Rubí Forma ja ha deixat de ser projecte i és un actiu valuosíssim de les nostres polítiques d’ocupació”, que també ha felicitat les persones que han trobat feina.

De les 24 empreses contractants, 20 són de Rubí,  2 de Castellbisbal i 2 de Terrassa. Pel que fa als perfils professionals contractats han estat inserits 2 administratius/ves, 13 persones de personal tècnic, 8 operaris/àries i 7 dependents/es d’atenció al públic.

 

Participació