coronavirus

Ja no es permet tenir cura de l'hort particular

Fins ara no hi havia norma específica, però el CECAT ha respost negativament a una pregunta sobre el tema

per Pere Fontanals, Manresa | 21 de març de 2020 a les 10:31 |
El CECAT ha confirmat que no es pot tenir cura de l'hort particular | Lali Puig
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Qui tingui un hort particular no pot anar a plantar, ni a regar, ni a tenir-ne cura, ni a recollir els seus fruits, segons una resposta directa que ha donat el Centre de Coordinació operativa de Catalunya (CECAT) a la bateria de preguntes que reben periòdicament sobre les afectacions del confinament per evitar la propagació del coronavirus.

"Puc anar a l'hort?", feia la pregunta, "no en el cas d'un hort particular, no professional. Sí, en cas que sigui l'activitat professional", ha estat la resposta del CECAT.


D'aquesta manera queda resolta l'ambigüitat que existia fins ara ja que no hi havia una normativa específica per a aquests casos, i que es resolia permetent el trajecte fins a l'hort i la seva cura sempre que ho fes una sola persona.

Ara, amb la resposta a aquesta pregunta, a la que tenen accés totes les policies de Catalunya, estarà prohibit el trajecte fins a l'hort, i el treball en ell.

 

Arxivat a:
Societat, coronavirus, horta
Participació