coronavirus

«Emergentes», el festival musical per Instagram, torna aquest cap de setmana

Sergio Cerdán és el creador d'aquesta iniciativa, en la qual hi participarà també Carolina Alabau

per RubiTV.cat , 25 de març de 2020 a les 16:00 |
Després de l'èxit de la primera edició del festival musical per Instagram Emergentes, l'organització ha decidit impulsar la segona, aquest mateix cap de setmana. A més del productor, Sergio Cerdán, impulsor de la idea, i la responsable de Comunicació, Maria del Río, en aquesta segona entrega del festival hi participarà, també, la cantautora de Rubí Carolina Alabau.

Emergentes, una proposta musical que pretén "unir en temps adversos" una munió de joves artistes de diversos gèneres amb passió per la música. Així, la iniciativa se suma a l'onada de propostes multidisciplinars que han anat sorgint en els darrers dies a les xarxes socials com a resposta solidària a  l'actual situació. En la segona edició, a més de músics, també hi participaran poetes emergents.


L'objectiu d'Emergentes és donar espai i veu a joves artistes de la nova escena, i hi tenen cabuda tota mena d'estils musicals, "sense normes ni esquemes": pop, rock, música electrònica, cantautors, duos, PDs...

L'esdeveniment, que tindrà lloc els dies 27, 28 i 29 de març, es podrà seguir als perfils d'Instagram de cadascun dels cantants que hi participen, amb l'etiqueta #EmergentesFestival, i tots els detalls dels horaris es podran trobar al perfil d'Instagram oficial de @emergentes_festival.


 

Participació