Tecnologia

Un error de seguretat a Facebook deixa al descobert imatges de milions d'usuaris

Unes 1.500 aplicacions externes a la xarxa social han tingut accés i llibertat de moviments a través dels perfils dels usuaris

per Redacció, 14 de desembre de 2018 a les 21:37 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de desembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Error de seguretat mundial a Facebook. La companya dirigida per Mark Zuckerbeg ha anunciat aquest divendres a la tarda que un buit en els seus sistemes de seguretat hauria permès que gairebé 7 milions de fotografies d'usuaris d'arreu del món quedessin exposades durant una setmana i mitja.

L'incident, segons ha detallat Facebook, va tenir lloc del 13 al 25 de setembre, quan unes 1.500 aplicacions externes a la xarxa socials, creades per un total de 875 desenvolupadors, haurien aconseguit entrar en el sistema amb llibertat de moviments a través de milions de perfils personals. No s'ha determinat quin és l'abast de la filtració, però no es descarta l'ús de fotografies penjades a Facebook en terceres aplicacions.


Facebook també ha anunciat que, sigui com sigui, el problema està resolt i que ja s'ha restablert la seguretat i la privacitat en tots els àmbits. 
 

 

Participació