La Policia Local de Rubí interposa 55 denúncies durant el cap de setmana

Un ban publicat el dijous dona noves indicacions per a les passejades de gossos

Redacció
31 de març del 2020
Actualitzat a les 12:54h
L'Ajuntament de Rubí ha comunicat aquest matí que la Policia Local de Rubí ha interposat, durant aquest cap de setmana, un total de 55 denúncies: 23 el divendres, 13 el dissabte i 19 el diumenge. A banda d'aquestes actuacions, ha realitzat 34 requeriments a persones que es trobaven a la via pública, i quatre requeriments a establiments que havien obert sense estarhi autoritzats. 

Al llarg del cap de setmana, la Policia Local ha establert fins a 38 controls a diversos punts de la ciutat, que se sumen als que han realitzat conjuntament amb el cos de Mossos d'Esquadra al llarg de la setmana a diverses zones, com ara el Mercat, l'Avinguda Barcelona, el parc de Ca n'Oriol o el Torrent dels Alous.

Les passejades de gossos, més restringides

El passat dijous, l'alcaldessa va signar un ban amb noves indicacions pel que fa a les passejades de gossos, després de detectar que hi havia persones que realitzaven passejades poc segures. Així, el Comitè d'emergència municipal va decretar que només pot sortir una persona a passejar el gos, un màxim tres cops al dia - amb l'excepció de famílies monoparentals que no puguin deixar sols els seus fills a casa. 

A més, només es permeten passejades de 200 metres, que serveixin tot just perquè l'animal pugui cobrir les seves necessitats fisiològiques, i procurant que es facin a hores amb poca afluència de persones a la via pública. Com sempre, els animals han d'anar lligats, i es mantenen les normes d'higiene com la retirada de les deposicions dels animals. Les zones d'esbarjo resten tancades per evitar la concentració de persones.