medi ambient

Aquest dissabte s'inicia el TrastLab de Caçadors de Trastets

Es tracta del primer taller de set sessions de conscienciació sobre la preservació de l'entorn natural

per RubiTV.cat , 8 de febrer de 2019 a les 11:52 |
Fotograma d'un vídeo de Trastlab 2019 | Trastlab
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de febrer de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dissabte, el Bibliolab de la Biblioteca de Rubí es transforma en el Trastlab, una activitat organitzada de manera conjunta pel Centre de Recursos Pedagògics de Rubí i l'entitat Caçadors de Trastets.

El projecte col·laboratiu Trastlab es basa en el treball en equip per tal de desenvolupar eines i crear sinergies entre els centres docents, l'entitat Caçadors de Trastets i la Biblioteca de Rubí, mitjançant les sortides a l'entorn natural i urbà per recollir dades i la co-creació amb artistes i alumnes. Així, es creen productes i recursos artístics, plàstics i audiovisuals per conscienciar i sensibilitzar a la població.
El Trastlab constarà de set sessions, els dissabtes a les 11h a l'Auditori de la Biblioteca. En aquest primer taller, que duu per títol Fem el bosc net, es farà estampació amb pintura, amb la dinamització de Catàrtic.


Els objectius d'aquests tallers són establir una relació de respecte amb l'entorn natural i urbà, així com la seva millora i preservació; l'empoderament de l'alumnat envers les accions de neteja de l'entorn, despertar l'interès científic i de recerca de l'alumnat i activar el criteri crític de l'alumnat envers el comportament i el respecte amb l'entorn.

 

Participació