coronavirus

Rubiempresa inicia una enquesta per conèixer el grau d'afectació del coronavirus

Es podrà respondre fins al pròxim 10 d'abril

per RubiTV.cat, 3 d'abril de 2020 a les 16:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 d'abril de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'equip de RubíEmpresa, de l'Oficina de Serveis a l'empresa de Rubí, ha obert aquesta setmana una enquesta per poder fer una valoració del grau d'afectació del coronavirus a les empreses de la ciutat, per tal de poder articular una resposta i donar suport al teixit empresarial "en aquests moments d'incertesa sobre l'economia i la capacitat operativa de les empreses".

L'objectiu és que l'Ajuntament de Rubí pugui tenir una visió de la situació i canalitzar la informació que pugui ser de més utilitat a l'administració. El formulari per respondre es pot trobar en aquest enllaç i hi haurà temps per fer-ho fins al pròxim 10 d'abril.


L'enquesta demana les dades bàsiques de l'empresa, per començar (nom, polígon on s'ubica, nombre de treballadors, classificació nacional d'activitats econòmiques, sector, cadena de valor...) i després, informació concreta sobre l'afectació que ha tingut a causa de la Covid-19: des de quina data ha patit afectacions,  les àrees del negoci que s'han vist més afectades, quines mesures s'han pres, si disposen o no de pla de contingència...

Recordem que l'Ajuntament de Rubí va anunciar aquest dimecres que destinaria gairebé 600.000 euros en mesures econòmiques, destinades a comerços, empreses i autònoms, per pal·liar els efectes de la crisi del coronavirus. 

Participació