coronavirus

Més de 400 persones s'han quedat sense feina a Rubí el mes de març

El Vallès Occidental registra un increment mensual de l'atur del 5,2%, el més elevat de tota la sèrie històrica comarcal

per RubiTV.cat, 3 d'abril de 2020 a les 11:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 d'abril de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Més de 400 persones han perdut la feina aquest mes de març a Rubí, un augment de l'atur que suposa un 8,8% respecte del mes de febrer i deixa la xifra total de persones desocupades a la ciutat en 5.067. Aquestes dades no inclouen les persones afectades per ERTO, ja que no són considerades dins la classificació d'atur registrat.Rubí és, així, la quarta ciutat on més augmenta l'atur, en termes relatius, a la comarca del Vallès Occidental. De les quatre grans ciutats, és on més ha crescut el percentatge de persones aturades, per sobre de Sant Cugat (6,5%), Terrassa (4,9%) i Sabadell (3,7%).

Tots els municipis del Vallès, excepte Sant Llorenç Savall, han vist incrementar el nombre de persones aturades, deixant un total de 52.680 desocupats, un increment mensual del 5,2% que és el més elevat de tota la sèrie històrica comarcal. 


A Catalunya, l'atur registrat augmenta en 21.833 persones, un 5,5% més respecte del mes de febrer, situant-se en 417.047 persones. Interanualment, el saldo és de 21.307 persones aturades, un 5.4% més.
 

Les xifres de l'atur al Vallès Occidental el mes de març Foto: Consell Comarcal del Vallès Occidental


 

Participació