Tercera edició del festival «Emergentes», aquest cap de setmana

Sergio Cerdán és el creador d'aquesta iniciativa, que se celebra per tercer cap de setmana consecutiu per Instagram

Un festival per Instagram per passar millor el confinament
Un festival per Instagram per passar millor el confinament | Emergentes Festival
Redacció
03 d'abril del 2020
Actualitzat a les 16:30h
Després de l'èxit de la primera i segona edicions del festival musical per Instagram Emergentes, l'organització ha decidit impulsar la tercera, que tindrà lloc aquest mateix cap de setmana. A més del productor, Sergio Cerdán, impulsor de la idea, i la responsable de Comunicació, Maria del Río, hi han participat els artistes locals Joel Diem i Carolina Alabau.

Emergentes, una proposta musical que pretén "unir en temps adversos" una munió de joves artistes de diversos gèneres amb passió per la música. Així, la iniciativa se suma a l'onada de propostes multidisciplinars que han anat sorgint en els darrers dies a les xarxes socials com a resposta solidària a  l'actual situació. En la tercera edició, com en la segona, a més de músics també hi participaran poetes emergents.

L'objectiu d'Emergentes és donar espai i veu a joves artistes de la nova escena, i hi tenen cabuda tota mena d'estils musicals, "sense normes ni esquemes": pop, rock, música electrònica, cantautors, duos, PDs...

L'esdeveniment, que tindrà lloc els dies 3, 4 i 5, es podrà seguir als perfils d'Instagram de cadascun dels cantants que hi participen, amb l'etiqueta #EmergentesFestival, i tots els detalls dels horaris es podran trobar al perfil d'Instagram oficial de @emergentes_festival.