Els hospitals de Terrassa registren el dia amb menys defuncions des de l'inici de la crisi del coronavirus

Actualment hi ha 765 pesones diagnosticades, 138 estan en seguiment domiciliari i 68 es troben a la Unitat de Cures Intensives

Gràfic de coronavirus de Terrassa.
Gràfic de coronavirus de Terrassa. | ND
03 d'abril del 2020
Els hospitals de Terrassa han registrat la xifra més baixa de morts des de l'inici de la crisi del coronavirus. En les últimes 24 hores han perdut la vida quatre persones, i 15 han estat donades d'alta. Fins ara, 132 persones han perdut la vida a causa de la pandèmia a la ciutat. A més, actualment hi ha 765 casos positius a càrrec dels hospitals egarencs -34 més que el dia anterior-, on ja hi han sigut donades d'alta 261 persones. Aquestes dades es desprenen de l'informe diari emès per l'Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) i el Consorci Hospitalari de Terrassa (CST).

 
 


Ara per ara, l’HUMT té cura de 472 pacients positius de coronavirus. D'aquests casos, hi ha 286 persones ingressades a MútuaTerrassa -40 de les quals a la Unitat de Cures Intensives-, 119 en seguiment domiciliari, 35 d’ingressats a la Fundació Vallparadís i 32 més a l’hospital de campanya de l’Hotel Terrassa Park. Fins ara, al centre s’hi han produït 64 defuncions mentre que 119 persones hi han sigut donades d’alta.

Al CST la xifra s'enfila fins als 293 casos confirmats. D'aquests, 245 es troben ingressats a planta -la major part a l'Hospital de Terrassa però també a Sant Llàtzer-, 19 en seguiment domiciliari i 28 es troben a la Unitat de Cures Intensives (UCI). A causa del Covid-19, al CST s’hi han produït 68 defuncions i 142 persones hi han sigut donades d'alta des del 14 de març.