1 de 10
coronavirus

Diverses entitats organitzen un «Tastet musical de confinament»

La proposta seguirà la mateixa mecànica que l'esbojarrat "Tastet d'estiu" que se celebra per Festa Major, però des de casa

per RubiTV.cat, 8 d'abril de 2020 a les 10:00 |

El Centre Rubinenc d'Alternatives Culturals (CRAC), l'Associació de Músics de Rubí, l'associació Arkam, el Festival Infest, Rubí Acull, Addictes al Microteatre, La Lombarda i el col·lectiu La Ràbia han posat en marxa una nova activitat per aquest confinament, el Tastet del confinament.


La proposta segueix la mecànica del ja clàssic Tastet d'estiu, un concurs de versions de cançons de l'estiu molt esbojarrat i on els guanyadors es decidien mesurant el grau d'aplaudiments del públic. Així, les entitats animen tothom a crear o versionar qualsevol cançó parlant sobre el confinament, ja sigui amb les persones que viuen a la mateixa casa o a través d'algun programa de reunions virtual.

Els vídeos es poden fer arribar a l'adreça de mail cracrubi@gmail.com fins al dia 20 d'abril, es penjaran a l'Instagram i al Facebook del CRAC, i el guanyador del concurs serà qui acumuli més likes a la publicació. 

Participació