coronavirus

Es cancel·la definitivament el Festival Los 40 Primavera Pop

El Festival s'havia de celebrar inicialment el 4 d'abril, però es va ajornar fins el 21 de juny

per RubiTV.cat , 13 d'abril de 2020 a les 10:32 |
Es cancel·la definitivament el Festival Los40 Primavera Pop a Rubí | Localpres
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 d'abril de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Festival Los40 Primavera Pop, que s'havia de celebrar a Rubí el pròxim 21 de juny després d'haver d'ajornar el concert inicialment previst pel 4 d'abril, ha quedat cancel·lat definitivament. Així ho ha confirmat l'emissora, que assegura que "els artistes i empreses implicades lamenten haver d'adoptar aquesta mesura per causa de força major".

La decisió es pren amb motiu de les mesures excepcionals que s'estan adoptant per la declaració de l'estat d'alarma decretat pel govern espanyol davant la crisi sanitària provocada per la Covid-19, i s'han cancel·lat els tres concerts previstos, també els de Màlaga (dissabte 20 de juny) i Madrid (dilluns 22 de juny).


L'Ajuntament de Rubí va anunciar fa cinc dies l'ajornament de la Festa Major de Rubí, que s'havia de celebrar en dates pròximes a Los40 Primavera Pop (del 25 al 29 de juny), i tot i que no en feia referència explícita, era previsible que tampoc no es permetés la celebració d'aquest macroconcert el dia 21. 

Participació