1 de 10
coronavirus

Castellbisbal publica una guia de tots els recursos disponibles durant el confinament

La guia es pot trobar a la web municipal i també a l'aplicació mòbil "Castellbisbal a prop"

La gestió dels serveis socials municipals estan centralitzats a Can Margarit | Aj. Castellbisbal
per RubiTV.cat, 22 d'abril de 2020 a les 19:00 |
L'Ajuntament de Castellbisbal ha creat una Guia de serveis a les persones que inclou tots els recursos per atendre la població durant el confinament al municipi, ja siguin persones pertanyents a col·lectius vulnerables o no, és a dir, que inclou tota mena de serveis que poden ser d'utilitat per tothom.

L'objectiu de la guia, que es pot descarregar a la web municipal i a l'aplicació Castellbisbal a prop és reunir en un únic document tots els serveis de manera que els veïns els puguin tenir més a mà i sàpiguen de tots els recursos que tenen al seu abast i com els poden utilitzar en cada moment.


La guia s’ha estructurat en cinc àmbits: atenció emocional, atenció social a les persones grans, atenció a les víctimes de violència de gènere, ajuts dels serveis socials bàsics i assessorament i gestió d’incidències.

Molts dels serveis que s'inclouen a la guia es presten durant tot l'any, i dels que són de nova creació l'Ajuntament en destaca els recursos d'atenció emocional, el servei de madiació veïnal, o el seguiment específic a persones majors de 65 anys que viuen soles.


 

Participació