Un «Emergentes» multidisciplinari, la nova proposta per aquest cap de setmana

Sergio Cerdán és el creador d'aquesta iniciativa, que se celebra per quart cap de setmana consecutiu per Instagram

Un festival per Instagram per passar millor el confinament
Un festival per Instagram per passar millor el confinament | Emergentes Festival
Redacció
24 d'abril del 2020
El festival Emergentes continua en marxa, i arriba a la seva cinquena edició aquest cap de setmana. El que va començar sent un festival musical, afegint-hi després la participació de poetes emergents, es convertirà aquest cap de setmana en un festival multidisciplinari, ja que s'hi afegiran artistes del món de la dansa i també propostes drag.

La iniciativa sorgeix d'un productor de Rubí, Sergio Cerdán, i ha comptat amb la participació d'artistes de la nostra ciutat: Joe Diem en la primera edició (que repetirà en aquesta) i Carolina Alabau en la segona. Una altra membre de l'organització, María del Rio, també és rubinenca. Des de l'organització també han demanat que s'hi sumin més artistes de diverses disciplines, contactant amb ells a través del canal d'Instagram.

L'esdeveniment, que tindrà lloc els dies 25 i 26 d'abril, es podrà seguir als perfils d'Instagram de cadascun dels cantants que hi participen, amb l'etiqueta #EmergentesFestival. Tots els detalls dels horaris, així com els comptes d'Instagram dels artistes, es podran trobar al perfil oficial del festival, @emergentes_festival.