Les hospitalitzacions per coronavirus a Terrassa cauen de les 300, per primera vegada des de l'inici de la pandèmia

Les altes a la ciutat ja superen el miler i les defuncions arriben a les 262 en tot l'episodi

Les xifres del coronavirus a Terrassa segueixen a la baixa.
Les xifres del coronavirus a Terrassa segueixen a la baixa. | Salut
27 d'abril del 2020
Els hospitals de Terrassa segueixen amb una clara tendència a la baixa pel que fa a casos positius de coronavirus. Segons les xifres facilitades pels hospitals, aquest dilluns hi ha 277 persones hospitalitzades, unes xifres que s'equiparen a les obtingudes ara fa un mes, a l'inici de la pandèmia. D'aquestes, 25 es troben a la UCI gairebé la meitat que fa una setmana i trenta menys que els dies més complicats de la pandèmia. 

Les defuncions augmenten de manera sostinguda amb un clar estancament. Des de divendres han perdut la vida nou persones i ja sumen 262. Tot al contrari de les altes que continuen creixent exponencialment cada dia i ja són 1.029 les persones que han superat la Covid-19 als hospitals egarencs. 

 
 

Actualment l’HUMT té cura de 102 pacients ingressats. D’aquests, 14 es troben a la UCI i 88 a planta. A més, a Vallparadís hi ha 22 persones hospitalitzades, i a l’hospital de campanya de l’Hospital Terrassa Park, 43 més. Fins aquest dilluns, 507 pacients han sigut donats d’alta a MútuaTerrassa, i 125 persones hi han mort a causa de coronavirus.

A dia d’avui, el Consorci Sanitari de Terrassa atén 120 pacients en total. D’aquests, 54 es troben ingressats a planta i 11 més a la UCI a l’Hospital de Terrassa. 10 pacients es troben en hospitalització domiciliària i 45 es troben a l’Hospital i a la Llar Residencial Sant Llàtzer. Fins ara, el CST ha donat d’alta 522 pacients i la pandèmia hi ha provocat la mort de 137 persones.