L'Ajuntament també repartirà mascaretes entre els majors de 65 anys

El repartiment començarà el pròxim 8 de maig, i s'allargarà "en les pròximes setmanes"

Mascareta de Robin Hat, que es repartirà a la gent major de 65 anys
Mascareta de Robin Hat, que es repartirà a la gent major de 65 anys | Ajuntament de Rubí
Redacció
04 de maig del 2020
Actualitzat a les 10:08h
L'Ajuntament de Rubí distribuirà, a partir del 8 de maig, 12.523 mascaretes entre la població de Rubí major de 65 anys, amb el mateix sistema que el repartiment per als infants: es deixarà a les bústies de les llars i anirà acompanyada d'una carta de l'alcaldessa de Rubí, Ana Maria Martínez, amb les instruccions per utilitzar la mascareta correctament.

El repartiment s'allargarà "durant les pròximes setmanes", segons l'Ajuntament, que no ha donat detalls sobre les zones de repartiment ni de qui se'n farà càrrec.

Les mascaretes també són de l'empresa rubinenca Robin Hat, i en el mateix cas que les infantils, són higièniques reutilitzables que es poden rentar fins a 140 vegades. 

Aquest repartiment es farà després que en una reunió del Consell de la Gent Gran del passat dijous, els membres de l'òrgan traslladessin aquesta necessitat a l'alcaldessa, ara que ja es pot sortir al carrer per franges horàries. La franja horària que correspon als majors de 70 anys és de 10 h a 12 h, al matí; i de 19 h a 20 h, a la tarda.