poum

El Text Refós del POUM es tornarà a portar al ple aquest dijous

Ha tingut un gran protagonisme en aquest mandat

per RubiTV.cat, 17 de desembre de 2018 a les 09:30 |
Imatge aèria de Rubí | RubiTV.cat
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de desembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Poc més d'un any després que el Ple municipal aprovés el Text Refós del POUM, el text tornarà a passar pel Ple el proper dijous, 20 de desembre.

Així ho va anunciar l'alcaldessa, Ana Maria Martínez, tot responent una pregunta que li va formular el portaveu de Veïns per Rubí, Toni Garcia, en el punt de precs i preguntes del Ple municipal del mes de novembre.


El POUM és una de les grans assignatures pendents de la nostra ciutat, i ha tingut un gran protagonisme en aquest mandat. Gran part de l'oposició l'ha criticat per diverses raons i en múltiples ocasions, arribant a presentar mocions conjuntes per demanar el desistiment en la seva aprovació.

De fet, el primer intent per aprovar el text refós va ser el juliol de 2017, però es va haver de retirar el punt de l'ordre del dia perquè no comptava amb els suports suficients per tirar-lo endavant.


Després d'aconseguir l'aprovació el desembre de 2017, es va obrir un període d'al·legacions d'un mes, durant el qual se'n van rebre un total de 76. Un cop l'Ajuntament ha donat resposta a aquestes al·legacions per tal d'estimar-les o desestimar-les, el text es tornarà a sotmetre a votació al Ple.

En cas d'aprovar-se, serà la Comissió Territorial d'Urbanisme de Barcelona qui haurà de donar el vist-i-plau definitiu al document.

 

Participació