Rubí Acull impulsa una Fira d'Art Solidària per ajudar les persones refugiades i migrants

La Fira serà el 25 de juliol, i els artistes i artesans que hi vulguin participar ho poden fer fins el 20 de juny

Manifestació de Rubí Acull
Manifestació de Rubí Acull | ACN
Redacció
12 de maig del 2020
Rubí Acull ha impulsat una Fira d'Art solidària, de format virtual, per tal de recaptar fons per ajudar les persones més vulnerables, que amb la crisi de la Covid-19 han vist afectades de manera més greu les seves condicions de vida. 

L'entitat demana a artistes i artesans la seva col·laboració per ajudar aquestes persones, amb l'objectiu, també, de donar a conèixer i reactivar el teixit cultural del municipi, i en general seguir mostrant que "Rubí és una ciutat solidària amb aquelles persones que més ho necessiten".

Així, qualsevol artista o artesà de la ciutat pot donar una de les seves obres, indicant el preu real de la peça i el preu solidari que hagi estipulat per a l'ocasió. Rubí Acull demana que s'especifiqui la mida de l'obra, la tècnica, i una petita descripció., així com fotografies generals que il·lustrin detalls de la peça o diverses perspectives (màxim 6 fotografies).

Per participar-hi, s'ha d'enviar aquesta documentació al correu coordinaciorubiacull@gmail.com, amb el nom real o artístic i l'assumpte Fira solidària d'art, fins el dia 20 de juny.

A partir del dia 20 de juny, les fotografies de les obres rebudes s’exposaran a les xarxes socials de l’entitat, creant així una exposició en línia, que servirà perquè qui vulgui les pugui comprar en línia fins al 23 de juliol, coincidint amb la nova celebració de Sant Jordi. Aquell dia, i fins al 25 de juliol les peces rebudes també s’exposaran físicament perquè qui ho vulgui les pugui adquirir presencialment. L’espai expositiu encara està per concretar.

Els diners que es recaptin de la venda solidària d’obres aniran destinats íntegrament a cobrir necessitats bàsiques de persones refugiades, migrades o en demanda d’asil que viuen a la nostra ciutat. Les obres no venudes es retornaran als seus autors.