GRÀFIC Segon dia consecutiu sense defuncions per coronavirus a Terrassa

Una quinzena de persones estan a l'UCI i en les últimes 24 hores s'han registrat 19 altes

Sanitaris de MútuaTerrassa durant la pandèmia.
Sanitaris de MútuaTerrassa durant la pandèmia. | Albert Alemany
07 de maig del 2020
Per segon dia consecutiu, les morts per coronavirus s'aturen a Terrassa. Des de dimecres, la xifra de defuncions s'ha estancat a les 284. La que continua creixent és la d'altes. En les últimes 24 hores, 19 persones més han superat exitosament la malaltia i ja sumen 1.191. També segueixen a la baixa els ingressos, en concret entre l'Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) i el Consorci Sanitari de Terrassa (CST), registren 132 persones hospitalitzades, 10 menys que el dia anterior.  Pel que fa als ingressats a cures intensives, es incrementa en una persona i n'hi ha 15. 
 



Actualment l’HUMT té cura de 53 pacients ingressats. D’aquests, 8 es troben a la UCI i 45 a planta. A més, a Vallparadís ja no hi ha cap persona hospitalitzada, mentre que a l’hospital de campanya de l’Hospital Terrassa Park, en queden 20 més i 2 més estan amb hospitalització domiciliària. Fins aquest dimarts, 601 pacients han sigut donats d’alta a MútuaTerrassa, i 131 persones hi han mort a causa de coronavirus.

A dia d’avui, el Consorci Sanitari de Terrassa atén 6 pacients en total. D’aquests, 29 es troben ingressats a planta i 7 més a la UCI a l’Hospital de Terrassa. Dos pacients es troben en hospitalització domiciliària i 23 es troben a l’Hospital i a la Llar Residencial Sant Llàtzer. Fins ara, el CST ha donat d’alta 590 pacients i la pandèmia hi ha provocat la mort de 153 persones.