Rubí d'Arrel i el CRAC posen en marxa «Esclat de primavera», un nou joc pel confinament

Durant 50 dies les entitats llançaran preguntes i reptes a través de Facebook i Instagram

La font de Sanr Muç de Rubí
La font de Sanr Muç de Rubí | Jordi Muntan
Redacció
12 de maig del 2020
Actualitzat a les 9:22h
El CRAC i Rubí d'Arrel han ideat un nou joc per fer més entretingut aquest confinament, i més ara que es comença a poder sortir a caminar, per tal de descobrir i posar en valor l'entorn natural de Rubí.

Durant els propers 50 dies, és a dir, des del 12 de maig i fins el 29 de juny, les entitats proposaran als seus seguidors a les xarxes socials Facebook i Twitter diverses qüestions i reptes, i les persones que més participin d'aquests optaran a guanyar llibres de temàtiques de natura, que es compraran a les llibreries locals per tal de col·laborar a donar-hi una empenta.

Les entitats, però, remarquen que no es tracta d'una activitat competitiva, sinó que s'espera la màxima participació amb l'objectiu de conscienciar de la importància de tenir cura de l'entorn natural, "que amb la crisi sanitària i ecològica que ens acompanyarà per dècades està sent més essencial que mai", i que a Rubí el tenim molt a tocar, "gràcies a la lluita ciutadana que va començar els anys noranta, vehiculada aleshores a través de la Coordinadora d'Urbanisme Ciutadà (CUC)" i que representa gairebé la meitat del terme municipal de Rubí.

A banda de respondre als diversos reptes a través de les xarxes socials - Facebook del CRAC, Facebook de Rubí d'Arrel, Instagram del CRAC i Instagram de Rubí d'Arrel -, les entitats conviden a explicar detalls relacionats amb el repte proposat o enviar fotografies, per tal de poder, quan la situació sanitària ho permeti, fer-ne una exposició col·lectiva al CRAC.

Els reptes es llançaran cada dia a les 9 h del matí i les respostes es compartiran a les 21 h. El CRAC i Rubí d'Arrel recorden la importància de sortir en les franges horàries permeses per a realitzar passejos i activitats físiques.