abocadors i extractives

Rubí Sense Abocadors denuncia la continuïtat de l'activitat a Can Balasc

La plataforma crida a la ciutadania a avisar la policia cada cop que hi vegin activitat no permesa

per RubiTV.cat, 14 de maig de 2020 a les 18:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de maig de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Plataforma Rubí Sense Abocadors ha denunciat a través de les xarxes socials que l'activitat a l'abocador de Can Balasc no s'atura, tot i que "no poden treballar perquè encara no tenen el permís corresponent, a falta de presentar l'estudi d'impacte ambiental".

L'entitat fa una crida als veïns perquè cada cop que observin activitat no permesa truquin a la policia (93 588 70 92), ja que asseguren que "quants més expedients infractors tinguin, més possibilitats hi haurà per refusar l'activitat i no concedir el permís definitiu".


Segons explica la Plataforma, els camions continuen pujant a Can Carreras, ja que tenen ordre de buidar l'excés de residus que han abocat, sobrepassant el límit permès.

L'Associació de Famílies d'Alumnes del Rivo Rubeo, per la seva banda, també ha posat els fets en coneixement del regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat, Andrés Medrano.


L'estudi d'impacte ambiental és un document que li requereix l'Ajuntament de Rubí a l'empresa promotora, ja que el considera imprescindible per atorgar-li la llicència municipal que permetria la seva obertura i entrada en funcionament com a abocador, un tràmit, però, que resta aturat des del decret d'estat d'alarma.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

L'activitat a Can Balasch no para, tot i que no poden treballar perquè encara no tenen el permís corresponent a falta de presentar l'estudi d'impacte ambiental.Els camions continuen pujant a Can Carreres, quan tenen ordre de buidar l'excés de residus que han abocat al sobrepassar el límit permès. Si vius a prop dels abocadors i veus activitat no permesa, truca a la Policia al 935887092 perquè puguin i facin l'acta de denúncia corresponent. Quants més expedients infractors tinguin, més possibilitats hi haurà per refusar l'activitat i no concedir el permís definitiu. #rubicity #rubisenseabocadors #noabocadordecanbalasc #nomesabocadors

Una publicación compartida de plataformarubisenseabocadors (@plataformarubisenseabocadors) el

 

Participació