eleccions municipals 2019

L'Ajuntament de Rubí posa en marxa un canal d'informació ciutadana a través de WhatsApp

El servei serà operatiu a partir del dilluns 18 de febrer

per RubiTV.cat, 14 de febrer de 2019 a les 15:00 |
Aplicació de missatgeria per a telèfons intel·ligents WhatsApp | Ajuntament de Rubí
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de febrer de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Rubí ha obert un nou canal de comunicació a través de l'aplicació de missatgeria per a telèfons intel·ligents WhatsApp. Mitjançant aquest mitjà, el consistori compartirà continguts de qualitat sobre l'actualitat municipal, el trànsit, alertes d'última hora i altra informació de caràcter prioritari. La ciutadania també rebrà informació sobre les activitats organitzades per aquesta institució. 

El servei serà plenament operatiu a partir del proper dilluns, 18 de febrer, i els missatges s'enviaran un cop al dia, principalment de dilluns a divendres. 


Les persones interessades a formar part de la llista de difusió de l'Ajuntament de Rubí caldrà que se subscriguin al servei omplint un formulari mitjançant la pàgina web de l'ajuntament

Recordem que RubiTV.cat disposa, des de ja l'any 2015, d'un servei d'informació de whatsapp on enviem cada dia un recull de les notícies més destacades de la jornada, i rebem aquelles notícies que ens vulgueu fer arribar.

 

Participació