Tres detinguts per dos robatoris amb violència en 15 minuts a Rubí

Dos dels arrestats ja són en presó preventiva, i el tercer, en llibertat amb càrrecs

El primer robatori es va produir a la parada de l'autobús de prop de l'estació dels FGC
El primer robatori es va produir a la parada de l'autobús de prop de l'estació dels FGC | GSV
Redacció
25 de maig del 2020
Els Mossos d’Esquadra van detenir la matinada del 14 de maig tres homes, de 39, 32 i 19 anys per dos robatoris violents consecutius a Rubí.

El primer robatori es va produir quan passaven 10 minuts de la mitjanit prop de l'estació dels FGC de Rubí. Dos dels detinguts el van encerclar mentre esperava l'autobús, el van amenaçar i colpejar al cap amb una ampolla i li van arrencar una cadena que duia al coll. Una tercera persona, també detinguda, va col·laborar en la fugida amb un cotxe a gran velocitat.

Al cap de 15 minuts els mateixos individus van robar un mòbil a un home, amenaçant-lo amb un ganivet de grans dimensions, quan la policia ja havia establert un dispositiu de recerca del vehicle. La segona víctima va explicar que, mentre caminava amb el mòbil a la mà, va sentir que el cridaven des de darrera seu, i va veure un home que l'amenaçava amb un ganivet perquè li donés el telèfon. Va intentar fugir corrents, però va ensopegar i va caure, cosa que va aprofitar un dels lladres per llançar-se sobre seu.

Un veí des d’un balcó va indicar als agents de la Policia Local de Rubí on eren els tres homes i el vehicle utilitzat en el primer robatori. Amb l'ajuda d'una patrulla dels Mossos, van interceptar el vehicle, van identificar els tres individus i van localitzar el ganivet de grans dimensions, amagat sota el seient de l'acompanyant.

Els tres homes, tots amb antecedents previs, van ser arrestats i traslladats a comissaria. Dos d'ells ja són a presó, i el tercer ha quedat en llibertat amb càrrecs.