MútuaTerrassa autoritza les visites als pacients sense coronavirus

Cada persona ingressada pot rebre la visita de dos familiars durant l'ingrés, en franges i sota estrictes mesures higièniques i de seguretat

Després de més de dos mesos, els pacients poden ser acompanyats.
Després de més de dos mesos, els pacients poden ser acompanyats. | Joaquim Albalate
Redacció
28 de maig del 2020
L'Hospital Universitari MútuaTerrassa torna a permetre les visites de familiars i cuidadors a pacients que no estiguin ingressats per coronavirus. Aquesta mesura arriba acompanyada de mesures d'higiene i prevenció per a evitar contagis tot permetent l'acompanyament als familiars hospitalitzats. De moment, els pacients de Covid-19 no podran rebre visites, exceptuant totes aquelles situacions d'acompanyament a final de vida.
 
A partir d'aquest dijous 28 de maig, les persones interessades a visitar a algun familiar podran fer-ho trepitjant les plantes sense pacients amb Covid-19. Cada pacient ha d'autoritzar un màxim de dues persones durant tot l'ingrés, que podran visitar-lo en la franja entre les 13 i les 18 h amb mascareta quirúrgica i desinfectant les mans a l'hora d'entrar i sortir del centre.

Als familiars que visitin als pacients se'ls obliga a romandre a l'habitació, tot evitant transitar per les sales comunes i passadissos. A més, el temps de la visita és il·limitat dins la franja permesa, però no es pot sortir i tornar a entrar. A l'hora d'arribar i abandonar el centre, els visitants han de notificar el moviment a recepció.

A Urgències, per ara, no es permeten visites, però la UCI obre el seu horari de visites de 13.30 a 15.30 h amb les mateixes condicions. D'aquesta manera, la UCI A obre de 13.30 a 14.30 h, i la UCI B ho fa de 14.30 a 15.30 h. Pel que fa a familiars de pacients de Salut Mental, podran fer visites entre les 16 i les 18 h. Cada embarassada podrà tenir un acompanyant durant el part, que serà el mateix que l'acompanyarà durant l'ingrés. En el cas dels nens, un dels progenitors pot acompanyar-los durant el procés assistencial.