El veí de Terrassa que es feia passar per metge també va treballar en una residència per a gent gran

L'impostor va exercir durant dues setmanes al centre abans de ser contractat a l'Hospital de Martorell, on va ser descobert al cap de 20 hores

Vista exterior de la residència on va treballar el veí de Terrassa, ara empresonat.
Vista exterior de la residència on va treballar el veí de Terrassa, ara empresonat. | Sanitas
NacióDigital
02 de juny del 2020
El fals metge de 21 anys i veí de Terrassa va treballar durant 13 dies a la Residència Altanova-Sant Gervasi de Barcelona, segons ha avançat SER Catalunya. Dies enrere, els Mossos van explicar que l'infractor havia treballat en una clínica privada, però ara, fonts de la Mútua Sanitas han confirmat a l'emissora que el jove va ser contractat en aquest centre amb 115 places situat a la zona alta de la ciutat comtal.

Segons aquesta informació, l'home hauria començat a treballar al centre el 26 de març, en plena pandèmia. Alla s'hi estaria fins al 7 d'abril, quan es va donar de baixa voluntàriament. Aquell mateix dia ja havia estat contractat a l'Hospital de Martorell, centre on va treballar 20 hores i on va firmar l'acta de defunció d'un pacient de 79 anys ingressat per coronavirus.

L'empresa afectada es personarà al judici com a acusació particular, com també farà el Col·legi de Metges de Barcelona. La família de l'home mort a l'Hospital de Martorell sota la tutela del jove també l'ha denunciat i asseguren que "evolucionava bé el mateix dia en què va morir". La policia investiga si va indicar algun tractament o va firmar algun certificat en les dues setmanes que va treballar al geriàtric.

Fonts de Sanitas expliquen a SER Catalunya que l'individu els va mostrar un títol universitari i un document original amb el pagament de les taxes de col·legiat. A més, el segell oficial que duien els papers "els va donar total credibilitat", i va presentar un currículum i una carta de recomanació d'un hospital públic de Barcelona.