Obert el termini fer aportacions a les Cartes de servei d'una vintena de serveis municipals

El termini per consultar la proposta de textos serà entre l'1 al 30 de juny, i hi pot participar tota la ciutadania

L'Ateneu és un dels serveis que tindrà una Carta de serveis
L'Ateneu és un dels serveis que tindrà una Carta de serveis | Marta Casas
Redacció
02 de juny del 2020
La ciutadania i les entitats de Rubí podran valorar, així com fer aportacions, a la Carta de Serveis que ha de guiar el funcionament d'una vintena de serveis municipals, com a pas previ a la seva aprovació.

Les persones interessades en participar-hi poden consultar la informació al portal de Transparència de l'Ajuntament de Rubí, i poden fer-hi aportacions a través del correu electrònic [email protected], amb l'assumpte "Consulta prèvia a l'aprovació de les Cartes de serveis".

Es tracta d’un tràmit previ a l’elaboració de les Cartes, i les al·legacions que es rebin ara es tindran en compte per a la seva elaboració. Una vegada redactades i aprovades inicialment les Cartes, s’obrirà un altre  període d’informació pública on es podrà consultar per part de la ciutadania  el text de les cartes i fer comentaris i al·legacions a les mateixes. És a dir, el que s'exposa ara és el projecte i les característiques de les cartes de serveis, així com les parts que les formen.

Les Cartes de serveis que s'elaboraran amb la participació de la ciutadania i entitats que n'han de fer ús són les de l'Ateneu Municipal, la Biblioteca, l'escola municipal de música Pere Burés, les escoles bressol municipals, el Mercat Municipal, l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania, l'Oficina d'Atenció al Consumidor, l'Oficina de Serveis a l'Empresa, el Rubí Forma i el Transport Urbà; i els Serveis de Comerç, Igualtat, Joventut, Gestió de Residus i Neteja, Llicències d'Obres i Disciplina Urbanística, Llicències d'Activitats, Salut Pública, Rubí Brilla, els Serveis Socials Bàsics i Transparència.