El CRAC reobre progressivament les seves portes

Continuarà sent punt de recollida d'aliments i productes per a nadons, a més de repartir mascaretes

03 de juny del 2020
Actualitzat a les 18:47h
El CRAC reobre les seves portes
El CRAC reobre les seves portes | Marta Casas
El CRAC ha reobert les seves portes aquest dimarts, coincidint amb l'entrada de la ciutat a la fase 1, amb les restriccions i mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries. Així, només s'hi podrà entrar amb mascareta i utilitzant el gel desinfectant que el mateix equipament facilita als accessos, i demana mantenir els 2 metres de distància i ciruclar per la dreta si en algun cas hi ha possibilitat de creuar-se amb altres usuaris.

En aquesta primera fase, l'equipament ha obert de 19h a 21h un espai relacional, situant taules i cadires a l'exterior amb les distàncies de seguretat establertes, per obrir l'espai al retrobament i les converses.

Alhora s'han reactivat alguns tallers, que en compliment de les mesures de seguretat han hagut de modificar els seus horaris, sales i usos de material. Entre d'altres, es demana que els usuaris assisteixin als tallers amb la roba de pràctica, i que no es deixi cap material d'ús personal a la sala. De moment arrencaran els tallers de Bateria, Guitarra, Ukelele, Restauració de mobles, Autodefensa feminista, Aikido i Ioga. També tenen la intenció de començar, tan bon punt hi hagi la suficient gent interessada, el taller de Baix i el de Llengua de signes.

Un altre factor important és la possibilitat de fer reunions presencials, amb un màxim de 10 persones per reunió, al mateix equipament, però sempre en l'horari d'obertura del CRAC (de dilluns a dijous, de 19h a 21h) i reservant prèviament l'espai, tot enviant un correu electrònic a [email protected] o un missatge al Whatsapp 640 220 962.

El CRAC continuarà sent punt de recollida d'aliments i productes per a nadons, a més de repartir mascaretes

El CRAC ha funcionat, al llarg de totes les setmanes de confinament, com a punt logístic de recollida d'aliments i productes per a nadons, cada dimarts de 10h a 12h. També s'hi ha fet repartiment de mascaretes elaborades pel taller de costura de l'ASAV, coordinat pel jovent d'Arran. Aquesta tasca es trasllada, ara, als dies d'obertura de l'equipament, de 19h a 21h de dilluns a dijous.

A més, el CRAC organitza els Vermut-On(line) - que aquesta setmana arriben a la seva quarta edició - i col·labora en la difusió de l'Esclat de Primavera, ideat per Rubí d'Arrel, una de les entitats que en forma part.

També va ser un dels impulsors del Tastet de confinament, un esbojarrat concurs que s'hauria d'haver celebrat per Festa Major.