coronavirus

Platges, escoles, centres comercials i interior dels bars (sense barra): tot sobre la fase 2

La segona etapa de la desescalada amplia les trobades a grups de fins a 15 persones i permet reobrir els centres comercials

per Sara González / Sergi Ambudio, 5 de juny de 2020 a les 14:20 |
Rubí entra a la fase 2 | Marta Casas
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de juny de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Banyar-se a la platja o a la piscina, dinar o sopar dins d'un restaurant o celebrar un casament. El govern espanyol no només ha ampliat el ventall d'activitats que es poden fer durant la fase 2 de la desescalada, sinó que també ha eliminat les restriccions horàries per a la població infantil i la pràctica d'esport no professional. A més que també permet la reobertura de les piscines per a ús esportiu o la represa de les classes de conduir. 

L'altra novetat que incorpora la fase 2 és la de l'obertura de les llars d'infants, escoles, els centres de secundària i d'educació postobligatòria. Ara bé, tots aquests ho faran amb certes limitacions segons el curs en que es trobin. A continuació,  les novetats que implica avançar a aquest estadi del desconfinament.

  

Participació